Zaštěkání pro štěstí novomanželům + závody Pod Radyní

04.10.2011 22:45

Uplynulý víkend proběhlo hodně událostí. Ale začněme po pořádku.

 

1.10.2011 "Zaštěkání" pro štěstí novomanželům

Sobota patřila především našim kamarádům Evě a Petrovi, kteří si v obřadní síni plzeňské radnice řekli své ano. Velmi rádi jsme jim zpříjemnili tuto chvíli malým překvapením, "zaštěkáním" pro štěstí. Gratulaci za všechny předal předseda klubu Václav Vůcha. 

Přejeme hodně štěstí.

Malý výběr foto: "Zaštěkání" pro štěstí novomanželům

Více fotografií Zaštěkání pro štěstí novomanželům >>      

 

2.10.2011 Závody Pod Radyní

V úterý jsme se při návštěvě cvičáku dozvěděli, jen tak mimochodem, že jsme delegováni na závody ve Starém Plzenci. Při sobotním treninku začal Bigouš stávkovat, nechtěl si lehnout při odložení za pochodu, a ani u nohy. Takže jsme si začali klást otázku, zda má vůbec význam se zúčastnit závodu. Zasáhl hlavní výcvikář, že to máme brát jako trenink a nemáme koukat na výsledek. Řekli jsme si, že vždycky je někdo poslední.

A tak jsme začali novou éru našeho spolužití s Bigoušem. Dráha výcviku. Ráno jsme museli brzo vstávat, jako na výstavu. Nic nového. Hledání cvičiště ve Starém Plzenci. V pohodě. Pak začali pracovat nervíky. V naší skupině dle zkušebního řádu ZZO se přihlásilo 16 soutěžících, skvělá konkurence. Při losování startovního pořadí, si Pavla vylosovala číslo 13. Vypadalo to na poslední kapku. Ale přestála to, zvlášt když vedoucí výcviku, nařídil všem z Křimic v ZZO "umístění do dvacátého místa". Což byla naprostá jistota. Jenže dohady a skutečnost bývá rozdílná. Bigouš a Pavla se snažili vyhnout zásadním chybám a skončili na desátém místě. Pro někoho to moc neznamená, ale pro psa v pubertě a při prvním závodě je problém udržet pozornost. Měli jsme velkou radost z předvedení. Takže malý odrazový můstek pro další pokračování?

Malý výběr foto: Závody Pod Radyní

Více fotografií Závody Pod Radyní >>