Srpnová dovolená v Caorle, Itálie, nové video + bráška Don Šampionem Litvy

06.08.2013 11:17

Tak jsme zase po roce vyrazili do naší milované Itálie. Vzhledem k tomu, že do naší smečky přibyl nový člen Willy, byli jsme zvědaví, jak se mu bude líbit moře. Bigouš jej miluje a tak jezdíme do malého městečka Caorle, kde už máme "náš" prázdninový domek se zahradou. Willík se nejprve pomalu osměloval a nevěděl co a jak. Ale za chvilku už byl z moře úplně nadšený a nemohli jsme ho dostat z vody. Byli s Bigem, jako malé děti, co nemají vodních hrátek nikdy dost.

Počasí nám tentokráte přálo až moc, takže jsme dovolenou strávili koupáním a lenošením. V tom horku se ani nic jiného dělat nedalo. Ještě že jsme mohli použít klimatizaci. Večer hezky v rámci socializace pejsků na procházku mezi lidi, puntíkatí kluci sklízeli zasloužený obdiv kolemjdoucích a spousty pohlazení od dětiček i dospělých.

Tak nám týden v Caorle utekl jako voda, ale zbyly hezké vzpomínky a fotky.

V době, kdy my jsme si hezky lenošili, náš bráška Doneček se činil. Vyrazil s páníčky sice také na dovolenou do Litvy a v rámci toho, tam stihl absolvovat v lázeňském městečku Druskininkai dvě mezinárodní výstavy. Drželi jsme palce i tlapky a Víťa s Donem (Ch. Double Reason Sunset Dalmatian) zabodovali po oba dva dny - 2xCAC, 2xCACIB a 1xBOB!!!

Tím pádem se Doneček stal Šampionem Litvy!!! ( ještě jednou velká gratulace od nás).

Sestřička Hettynka si plní mateřské povinnosti a vzorně se stará o svých 10 dětiček, už se moc těšíme až se pojedeme na malinkaté puntíčky podívat.

Fotogalerie: Malá ochutnávka fotek z Caorle