Evropská, Speciální DK ČR a Prague Expo CACIB 2014 výstava

30.11.2014 22:26

Evropská výstava Brno 2014

V pátek 24. října se v Brně konala Evropská výstava, na kterou se přihlásil poměrně slušný počet dalmatinů (přes 80). Chovatelkou jsme byli informováni o vkusu delegované paní rozhodčí již při přihlašování. Ale vždyť je to tak blízko, tak proč nejet. Vše, jak nám nastínila, se po půl roce přesně událo. Přece jen jsme byli ale překvapení, to když si z výstavy Willy odnesl svoje první VD. Jednou to asi mělo přijít.
 

Rozhodčí: Manola Poggesi (I)

Willy (JCh.Endless Games Sunset Dalmatian): mezitřída Velmi dobrý

Big Boy (ICh.Dream Believer Sunset Dalmatian): třída otevřená Výborný

 

 

Speciální výstava DK ČR Blansko 2014

Druhý den v sobotu 25. října pořádal Dalmatin klub ČR Speciální výstavu, která se konala v kulturním domě Blanska. Rozhodovali jsme se zda vůbec nastoupit, protože pořadatelé nedokázali zajistit regulerní povrch sálu. Psi i vystavovatelé se klouzali po navoskovaných parketách a v mnoha případech padali na "zadní část". Dalmatin se předvádí především v jeho krásném pohybu, v tomto případě se výstava omezila hlavně na postoje. Celá akce byla tímto velmi negativně ovlivněna.

 

Rozhodčí: Jean Pierre Achtergael (B)

Willy (JCh.Endless Games Sunset Dalmatian): třída vítězů Výborný 4

Big Boy (ICh.Dream Believer Sunset Dalmatian): třída otevřená Výborný

 

 

Prague Expo CACIB Praha 2014

Sice v Čechách naši kluci již další národní tituly nepotřebují, ale chtěli jsme se opět setkat s naší skvělou partou. Přihlásili jsme sice jen sobotní výstavu, ale stála za to. Skvělá atmosféra, hlasité povzbuzování a pozitivní emoce. Něco takového jsme už delší dobu nezažili. No a nakonec byly skvělé i výsledky.
 

Rozhodčí: Tamara Sarmont (BLR)

Willy (JCh.Endless Games Sunset Dalmatian): mezitřída Výborný 2, Res. CAC, Res CACIB