Intercanis CACIB Brno 2012 + zkouška ZOP KJ Brno + **nové video z Intercanisu**

24.06.2012 21:00

 

23.6.2012 Sobota: Intercanis CACIB Brno

 

 

 

 Na Intercanis Brno 20 12 jsme se hlásili především ze dvou důvodů. Za prvé - rozhodčí. Byli jsme moc zvědaví na názor paní Sue Bownds z daleké Austrálie. Není časté, abychom na českých výstavách narazili na rozhodčí z jiných kontinentů. Za druhé - čekatelství CACIB. Kdyby se Bigovi podařilo získat další čekatelství CACIB, otevíral by pověstné dveře titulu Interšampion.

Jak to všechno nakonec dopadlo? Naprosto skvěle. Big se paní rozhodčí líbil a odváží si z Brna CACIBa, takže pomalu vstupuje do síně Interšampionů. Kdyby podmínky titulu nebyly podmíněny časovým odstupem, splnil by je již dnes. Takhle musíme počkat. Nevadí.

Počkali jsme na závěrečné soutěže a vyplatilo se. Ve skupině VI. FCI za posuzování pana Grzegorza Werona z Polska získal 5. místo. 

 

 

 Rozhodčí: Sue Bownds (AUS), Grzegorz Weron (PL)

 Big Boy (Dream Believer Sunset Dalmatian): třída šampionů V1, CAC, CACIB, BOB, BIG 5 !!!

 

 

24.6.2012 Neděle: ZKO Plzeň-Křimice zkoušky dle řádů KJ Brno

V neděli ráno jsme tentokrát vyrazili na cvičák. Křimičtí pořádali zkoušky podle řádů Kynologické jednoty Brno. Měli jsme obavy, jestli to Big zvládne po  předchozím náročném dni. Ale vše dobře dopadlo. Big s Pavlou dokázali, že jsou sehraná dvojka a zkoušku ZOP splnili na známku velmi dobře. Chceme se nadále věnovat nejen výstavám, ale i výcviku. Stále tvrdíme, že nebudeme víkend co víkend obrážet výstavy.

 

 

Big Boy (Dream Believer Sunset Dalmatian):  ZOP úspěšně složil

 

Nabízíme několik momentů ze zkoušek >> foto zde