DUO - CACIB Brno 2012. Big získal titul "Český šampion"

04.02.2012 20:14

Únorové Brno byla v podstatě náhrada za lednovou Olomouc/Brno, kde jsme měli v plánu první pokus dodělat český šampionát. Jenže plány a skutečnost bývají občas rozdílné. A my jsme se s lednovou výstavou museli rozloučit. Proto jsme se po roce zase vrátili na DuoCACIB, jen s tím rozdílem, že jsme vystavovali jen v sobotu. Paní rozhodčí Hana Ahrens byla velkou neznámou, co se posuzování dalmatinů týče. Alespoň v sobotu se známkou velmi dobrá rozhodně nešetřila. Vážíme si, že Big dostal skvělé hodnocení a mohli jsme hned na poprvé slavit dokončení českého  šampionátu.

 

Big Boy (Dream Believer Sunset Dalmatian): mezitřída V1, CAC.

 

Tímto posledním CAC získal titul Český šampion.

 

Kompletní výsledky ze soboty 4.2.2012.

 

 

V neděli jsme sice už nebyli přítomni, ale zřejmě to byla chyba. Za prvé došlo ke změně rozhodčího, posuzování se ujal pan Oleg Fintora, pro dalmatinkáře nemusíme představovat. Za druhé bychom viděli v akci krásná štěňata po Baronovi a Roxaně. No a za třetí triumfální konečné výsledky vrhu "F" od Bílé laně. Skvělé, skvělé, skvělé. Roste nám zde zdravá konkurence. Pro úplnost kompletní výsledky z neděle 5.2.2012.

Ještě jedna radostná zpráva přišla. Na MVP Trenčín dokončila Meggie (Creative Images Sunset Dalmatian) svým posledním CACIBem titul Interšampion. Moc gratulujeme.

Fotogalerie: DUO - CACIB Brno 2012.